Priser spill

Priser:

Man går 18 hull i footgolf. Dette tilsvarer 9 hull på golfbanen. Det tar litt over 2 timer å gå en runde.

Mandag - Fredag kr 150,-

Lørdag - Søndag kr 200,-

Junior 1/2 pris (inntil 16 år)

Familie 2 voksne, 2 barn   kr. 400,-

Sesongkort:

Kjøp sesongkort, spar penger! Spill så mye du vil ut sesongen 2014 for kun kr. 1.200,-

Kontakt Pål Dammen leder@ringerikefootgolf.no
for kjøp av kort.

Idrettslag/foreninger

Footgolf er en fin aktivitet for lag og foreninger. Under en runde footgolf får du terpet på ballteknikk og presisjon.

Dette er perfekt for idrettslag som ønsker å trene på teknikk og presisjon, samt å kose seg og ha det gøy.

Ringerike Footgolf ønsker å støtte lokale idrettslag og foreninger. Kontakt oss for en god avtale.

Bedriftsevent:

Vi kan sy sammen en pakke for bedrifter som ønsker å tilby en samling for sine ansatte. Spill, mat og drikke. evt. møterom.

Om klubben

Ringerike Golfklubb ble stiftet 15.mars 2001 og har i dag en 9-hulls (slopet som 18 hull) par 70 skogsbane. En perle av et anlegg langs Ådalselva, som stadig er i utvikling. Vi har en avslappet atmosfære hvor spillere i alle aldersgrupper og alle nivåer føler seg hjemme. Vi holder nybegynnerkurs (Veien til Golf) for bedrifter, foreninger og andre interesserte. Vår populære onsdagsgolf kjøres hver eneste uke gjennom hele sesongen og i tillegg arrangerer vi klubbmesterskap, Nordea Pairs, vår, sommer og høst-turnering, scramble og parkonkurranser med mer. Følg med på våre sider for informasjon om turneringsdatoer utover sesongen.

Siste aktueltsaker