Klubben

Ringerike Golfklubb ble stiftet 15.mars 2001 og har i dag en 9-hulls (slopet som 18 hull) par 70 skogsbane. En perle av et anlegg langs Ådalselva, som stadig er i utvikling. Vi har en avslappet atmosfære hvor spillere i alle aldersgrupper og alle nivåer føler seg hjemme. Vi holder nybegynnerkurs (Veien til golf) og arranger turneringer for bedrifter, foreninger og andre interesserte. Vår populære onsdagsgolf kjøres hver eneste uke gjennom hele sesongen og i tillegg arrangerer vi klubbmesterskap, Nordea Pairs, vår, sommer og høst-turnering, scramble og parkonkurranser med mer.

Medlemskap

Oversikt over medlemskap og priser kommer her - foreløpig kan du trykke deg inn på linken øverst på siden for denne informasjonen.

Golfkortet

Golfkortet skal brukes av alle medlemmer i norske golfklubber og er deres ID i golfmiljøet.

Siste aktueltsaker