Klubbmesterskap 2017

Årets beste spillere skal endelig kåres!

Klubbmesterskap avholdes lørdag 16 og søndag 17 september - Påmelding i Golfbox nå!

Klubbmesterskap 2017
Velkommen til årets utgave av Klubbmesterskap for Ringerike Golfklubb!
Mesterskapet avholdes lørdag 16 og søndag 17 september, med tee-time fra 11.00 begge dager.
I år deler vi opp i egen dameklasse, noe vi vet har vært etterlengtet. Det vil med andre ord kåres klubbmester herrer nettoslag, klubbmester herrer bruttoslag og tilsvarende for damer. Om du er netto eller brutto avhenger av hvilket HcP du har.
Prisen i år er 400,- pr. deltaker. Dette inkluderer mat mellom rundene begge dager og premiering i samme klasse som under scrambleturneringen i vår. Mange og flotte premier da altså med premiering til alle på pallen i alle klasser. I tillegg kjører vi "closest to" og "longest drive" på begge runder, begge dager. Også dette med premiering.
Påmelding ligger åpen i golfbox nå og vi hadde satt pris på om dere kunne melde dere på så fort som mulig. Jo raskere dere melder dere på, desto tidligere kan vi begynne å jobbe med startlister, beregne innkjøp av mat, tidspunkter for start etc.
Vi satser på samme knallvær vi hadde i fjor og ønsker alle golfere velkommen til to hyggelige og morsomme dager på golfbanen, denne gangen med to snev av alvor.
Golfhilsen
Erling & Frode