Informasjon om RGK

Til medlemmer og venner av Ringerike Golfklubb. (RGK)

Som dere har sett i Ringerikes Blad og på klubbens hjemmeside har styret i Ringerike Golfbane AS meldt oppbud i selskapet. Det nye styret i RGK, valgt på årsmøtet 11. desember 2017 består nå av Roy Fjeld, styreleder, Peter Lie, nestleder, styremedlemmer: Geir Fuglum, Gudbrand Bergsund, Dag Weberg.

Mens det tidligere aksjeselskapet Ringerike Golfbane AS nå avvikles, vil drift av bane og klubbvirksomhet heretter skje i regi av RGK. Styret har etter årsmøtet i desember avklart forutsetningene for videre drift. Gjennom forhandlinger med Sparebank 1 Ringerike Hadeland, Ringerikes Blad og øvrige kreditorer er det vist positiv vilje til å medvirke til at vi kan glede oss over at vårt trivelige golfmiljø i Ådalen består.

Les mer: Informasjon om RGK

Dugnadsmøte Torsdag 11/4 kl 18:00 i lokalene til DataSvar. Nansenveien 1.

Vi planlegger dugnadsjobbing utover året. Bli med.

Årsmøte i Ringerike Golfklubb Tirsdag 26. Mars kl. 19:00 i lokalene til DataSvar AS på Vesterntangen

Klikk her for mere informasjon og dokumenter.

Vi gratulerer klubbmesterne Roy Fjeld og Saichol Larsen for utmerket innsats i årets klubbmesterskap. I nettoklassen var det Cato Peder Fugleberg som tok seieren.

Medlemskap med fritt spill 2019 for kr. 3.800,-

Se våre nye medlemskategorier og bli medlem direkte ved å fylle ut skjema her.

Enten du foretrekker golf, eller vil prøve vårt 18- hulls footgolf-tilbud er vårt mål at dette skal gi gode opplevelser i vakre omgivelser. Med en solid oppslutning fra medlemmer som ønsker dette, øker også styrets muligheter for å lykkes med å skape en bane og en klubb til glede for flest mulig.

Les mer: Klubben