Informasjon om RGK

Til medlemmer og venner av Ringerike Golfklubb. (RGK)

Som dere har sett i Ringerikes Blad og på klubbens hjemmeside har styret i Ringerike Golfbane AS meldt oppbud i selskapet. Det nye styret i RGK, valgt på årsmøtet 11. desember 2017 består nå av Roy Fjeld, styreleder, Peter Lie, nestleder, styremedlemmer: Geir Fuglum, Gudbrand Bergsund, Dag Weberg.

Mens det tidligere aksjeselskapet Ringerike Golfbane AS nå avvikles, vil drift av bane og klubbvirksomhet heretter skje i regi av RGK. Styret har etter årsmøtet i desember avklart forutsetningene for videre drift. Gjennom forhandlinger med Sparebank 1 Ringerike Hadeland, Ringerikes Blad og øvrige kreditorer er det vist positiv vilje til å medvirke til at vi kan glede oss over at vårt trivelige golfmiljø i Ådalen består.

Les mer: Informasjon om RGK

Nytt golfkurs starter 10. August 2021. Klikk her for mer informasjon.

NB! pga kurs så vil det være stor trafikk på banen tirsdag 10. og torsdag 12.,

samt tirsdag 17. og torsdag 19. mai mellom kl. 18-21. Benytt gjerne alternative starthull.

Onsdagsgolfen er i gang. Påmelding i golfbox.

ØNSKER DU Å BLI MEDLEM HOS OSS. KLIKK HER FOR INFO OG INNMELDING.

Årsmøte: Utsatt på ubestemt tid. Klikk her for mer info.

NB! Viktig Koronaregler gjelder. Les disse HER.

Klubbmestere for 2020 er Erling Kleven og Saichol Larsen. Tom Kaare vant nettoklassen. Vi gratulerer.

PROSHOP  holder åpent onsdag-fredag ca 15-18 og lørdag/søndag 10-17.

ØNSKER DU Å BLI MEDLEM HOS OSS. MELD DEG INN HER

Velkommen til spill hos oss. Du trenger ingen tidsbestilling da det ikke er kø hos oss. Vi tar Vipps og kontanter utenom våre åpningstider i proshop. Proshop tar dessuten Visa/Mastercard. Poletter kan du også kjøpe på YX på Hallingby. Vi har brusautomat ved proshop. Noe tilbehør (poletter, pegger, baller) kan kjøpes via selvbetjeningskassa. Betaling med Vipps.

Husk at ALLE skal registrere seg ved proshop FØR spill.

Dagspris gjestespill ukedag: 200,- Helg: 250,- Uslåelig!

Medlemsverving. Skaff oss et nytt medlem og vi premierer deg for dette. Klikk her for mer informasjon.

Medlemskap med fritt spill 2020 for kr. 3.800,-

Se våre nye medlemskategorier og bli medlem direkte ved å fylle ut skjema her.

Enten du foretrekker golf, eller vil prøve vårt 18- hulls footgolf-tilbud er vårt mål at dette skal gi gode opplevelser i vakre omgivelser. Med en solid oppslutning fra medlemmer som ønsker dette, øker også styrets muligheter for å lykkes med å skape en bane og en klubb til glede for flest mulig.

Les mer: Klubben