Gjennom de avtaler som nå er inngått med bank, med grunneier Peter Lie, og med Susan og Terje Thomte vedr. leie av maskiner, er viktige elementer på plass. RGK har også fått avtale om tilbakekjøp av maskiner og varelager. Alt dette er nødvendige forutsetninger for å kunne forberede 2018- sesongen.

Allikevel vil en avgjørende forutsetning være hvilken interesse og oppslutning RGK møter fra medlemmer,- tidligere og nye,- fra lokalsamfunnet, og fra samarbeidspartnere. Styret i RGK er innstilt på å arbeide aktivt frem mot en ny sesongstart, men håper på,- og imøteser positiv respons når vi om kort tid gjennom kontingentinnkreving inviterer til medlemskap for 2018. Konkursen i Ringerike Golfbane AS betyr dessverre at alle aksjonærer taper sine aksjer. Styret vil på årsmøtet legge frem forslag til reviderte spillevennlige kontingentsatser.

En av styrets oppgaver er å legge til rette for et aktivt klubbmiljø, hvor «Veien til golf»-kurs, de faste onsdagsturneringer og øvrige turneringer gjennom sesongen skal by på ekte golfglede, og de gode sosiale opplevelser, uansett alder og ferdighetsnivå. Proshop og kafe’ er en viktig del av dette.

Det er de senere årene lagt ned mye arbeid i forbedringer av banen og området. Denne oppleves både av medlemmer og gjester som en attraktiv og morsom 9-hullsbane. Dagens styre i RGK ser det som sin viktigste oppgave å legge et grunnlag for at det eneste golftilbudet i Ringerike kommune skal fortsette i årene som kommer.

Enten du foretrekker golf, eller vil prøve vårt 18- hulls footgolf-tilbud er vårt mål at dette skal gi gode opplevelser i vakre omgivelser. Med en solid oppslutning fra medlemmer som ønsker dette, øker også styrets muligheter for å lykkes med å skape en bane og en klubb til glede for flest mulig.

Styret i RGK håper på god respons når vi nå inviterer til «Dugnad» for klubb og bane. Har du tanker om dette, del dem med styret på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , eller kom på klubbens årsmøte onsdag 14. mars kl. 18.30 i Nansenveien 1. (Datasvar) Hønefoss.

Ønsker du å støtte Ringerike Golfklubb i sitt arbeide så har vi fått på plass Vipps. Du kan Vippse et vilkårlig beløp til 506581 Ringerike Golfklubb. Du kan også overføre et beløp til konto 2280.30.25200 hvis du ønsker å støtte oss. Det vil bli anledning til å benytte Vipps ved betaling av greenfee.

Styret i Ringerike Golfklubb.

Se omtale i Ringerikes Blad